Onikişubat’ta Yeniden Virüs Çanları Çalıyor

Onikişubat İlçesinde yaşanan normalleşmeler sonrasında alınan kurallara uyulmaması ilçede virüsün yeniden yayılmasına sebep oldu. İlçede ki bir çok noktada yeniden virüs tespiti yapıldı. Özellikle gençlerin sosyal mesafeye uymaması virüsün yeniden gençler arasında yayılmasına yol açtı.

Onikişubat’ta Yeniden Virüs Çanları Çalıyor

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde koronavirüs yeniden artışa geçti. İlçede virüse yakalanma haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Önce Onikişubat’ın Suçatı Mahallesi’nde ki bir ailede 5 kişide koronavirüs tespiti yapıldı. Bayram ziyareti sonrasında virüs bulaştığı düşünülen aile KSÜ Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı.

Bunun üzerine mahallede ki 36 hane karantina altına alındı ve filyasyon çalışmalarına başlandı. İlçe merkezinde de yeni vaka haberleri gelmeye devam etti. Özellikle gençlerin bir çok noktada sosyal mesafeye uymayarak toplanmaları yeni virüs haberlerinin gelmesine sebep oldu ve koronavirüse yakalanan gençler hasta olduklarını sosyal medya paylaşımları ile duyurdu. Önce Mağralı Mahallesi’nden bir genç ardından Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’nden bir genç koronavirüse yakalandıklarını belirten paylaşımlarda bulundu. Bu süreçte gençlerin temas ettikleri kişilere ulaşılmaya çalışılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER