Peygamber bedduası alan Yahudilerin sonunu Turan ordusu getirecek

Peygamber Efendimiz Hira mağarasına geldiğinde Cebrail A.S ona ilk olarak “İkra Bismirabbike” dedi. Yani ‘Yaradan’ın adı ile oku.’

Peygamber bedduası alan Yahudilerin sonunu Turan ordusu getirecek

Peki, Peygamberimiz neyi okuyacaktı? Okuma yazması ve ortada daha okuyacak hiç bir şey yoktu. Orada, Cebrail A.S. âlemdeki nizamı Rabbinin adı ile okumasını kastetmişti.

Âlim, veli ve arif olmak ilmin yanında hislerle ve sezgilerle devam eder. Kuranı Kerim, Peygamberimize inmedi. “Bu kitap ümmeti Muhammedî’ndir ve senin aracılığın ile dağılacaktır.” diye buyurdu Cebrail A.S.

Oku kelimesi ile birlikte Peygamberimiz âlemi okuduğu gibi bizimde bugün oku emrine istinaden dünyayı okumalıyız. Şuan dünyadaki nizamı okuyarak tekrardan Osmanlı ecdadımızın da yaptığı gibi cihana Allah’ın adaletini getirmemiz gerekiyor.

İslam’ın ve Allah’ın adaletini tekrardan yeryüzüne hâkim kılmak istiyorsak önce inanıp sonra iman etmemiz gerekiyor. Tekrar büyük bir devlet olmak istiyorsak tarihte büyük devlet kuran büyük hükümdarlara bakmamız gerekiyor. Büyük devlet kuran ve büyük devlet olan hükümdarlar Kuranı Kerimi düstur almışlar ve Kuranı Kerim ile beraber yürüdüler.

Eyyubi, Kuran ile birlikte yürüyerek Kudüs’e kadar gelmiş. Sultan Alparslan, Kuran ile yürüyerek Malazgirt’e kadar gelmiş.

Bin yıldır Yahudilerin bir başkenti ve bir devleti yoktu. Bunun nedeni ise Musa A.S. Kızıl Denizi asası ile ayırdığında 12 yol ortaya çıkmıştı. Bu 12 yoldan Yahudiler karşıya geçtiler. Hazreti Musa Tur dağına çıktığında Allah ile 40 gün vaatte bulunmuştu.

Tur dağında 40 gün dururken aşağıdaki Yahudiler 12. Günde sapıtmaya başladılar. Ellerindeki tüm altınları toplayarak bir buza yaptılar ve buzağının ağzından giren hava arkasından çıkarken ses çıkarınca tekrardan buza ya tapmaya başladılar. H.z. Musa, Tur dağından elinde kutsal emanetlere indiğinde Yahudilerin tekrardan altına taptığını görünce onlara “Çil gibi dağılın ve bir devlet sahibi olamayın” diye beddua etmişti.

Peygamberlerinin dahi beddua ettiği bu Yahudilerin bugüne kadar bir devletleri olmamıştı.

Bunlar bugün Kudüs’te büyük İsrailli kurarken aslında Armagedon savaşına hazırlanıyorlar, Hıristiyanlar illuminati savaşına, Müslümanlar ise Peygamberimizden bize rivayet olunan Melhame-İ Kübra’ya hazırlanıyorlar. Bu savaş ise bugün boşalttıkları Fırat ve Dicle nehirleri arasında olacak.

Şimdi bütün dinler Mehdi A.S. bekliyor. Yahudiler Yahudi olarak, Hıristiyanlar Hıristiyan olarak ve Müslümanlarda Müslüman olarak bekliyorlar. Ayrıca bu üç dinde Şam’daki Emevi camiine inecek olan İsa A.S. da bekliyorlar. Bütün dinlerdeki din adamları bunu bilirler. Bu üç dinde İsa A.S.’ın kendileri için ineceğini zannediyor.

Yahudiler Kudüs’ü başkent yaparak güçlü bir şekilde İsa ve Mehdi A.S. beklerken nizamı ve cihanı okuyan yiğit ve akıllı Müslümanlar bu Yahudi devletini yıkması gerektiğini bilmektedirler.

Başta da dediğimiz gibi “İkra” diyerek okuduk ve bunu gördük. Bütün Müslümanlar olarak biz Yahudi devletini yıkmayı hedeflerimiz ve emellerimiz arasına koymalı ve Peygamber bedduası alan bu kavmin sonu Turan ordusunun getireceğine inanmalıyız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER