Putine mühimmatlı gönderme

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin 36 askerimizi şehit etmesinin ardından Türkiye İdlib operasyonuna Bahar Pınarı harekatı ismini vererek İdlib’deki rejim güçlerine karşı intikam almak için büyük bir saldırı düzenliyor. Düzenlen saldırı esnasında bazı mühimmatların üzerine yazılan yazılarla Rusya Başkanı Putin’e gönderme yapıldı.

Putine mühimmatlı gönderme

İdlib’ deki Rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu 36 kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuştu. Şehitlerimizin kanını yerde koymamak ve Türkiye’ye Suriye’den gelen olası bir tehdidi engellemek için Türkiye’ askeri birlikleri ile rejim güçlerine büyük bir harekat düzenliyor. Düzenlenen Harekata Bahar Pınarı Harekatı ismi verilirken harekatta kullanılan bazı mühimmatların üzerine yazılarla Putin’e gönderme yapıldı.

Uçaklardan rejim güçlerinin üzerine atılan mühimmatlarda “ Putin’e sevgilerle, Hatay çalıntı değildir, 36 Şehit için” yazıları yer aldı.

Putin ve Esad’a yönelik yapılan bu gönderme dünya basının da dikkat çeken konular arasında yer aldı. Öte yandan Bu göndermeleri gören Türk halkı Mehmetçiğin kanının yerde kalmadığını ve Rusya ile nasıl alay edildiğini gördü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER