Şehitlerimizi uğurluyoruz

Esed rejimi güçleri tarafından Suriye’nin İdlip şehrinde yapılan hava operasyonu sonucunda şehit olan Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı'nın cenazesi bugün memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa verildi.

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Necip Fazıl Şehir Hastanesi morgundan alınarak Kahramanmaraş Türkoğlu’nda bulunan baba ocağına getirilen şehit Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı'nın naaşı, helallik alındıktan sonra oradan Beyoğlu Mahallesindeki İnönü Tabaklı Camisi'ne getirildi.

Aynı yerde daha öncede beraber omuz omuza savaşan kardeşi Uzman Çavuş Bünyamin Saygılı, diğer kardeşleri Mehmet ve Yasin ile birlikte Annesi Ayşe ve babası Hüseyin taziyeleri kabul ettiler.

Şehidin kardeşleri Mehmet, Yasin ile Bünyamin Saygılı'nın ağlamayarak metanetlerini korudukları gözlerden kaçmadı. Baba Hüseyin Saygılı şehidin Fotoğrafını öperek onun herkesin şehidi ve evladı olduğunu belirtti.

Törende de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, şehidin babası olan Hüseyin Saygılı’nın elini tutarak sakinleştirmeye çalıştı. Diğer Protokol üyeleri ise ayakta durmakta zorluk çeken şehit yakınları teselli ettiler.

Şehit Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı'nın cenaze namazını ise Kahramanmaraş il müftüsü Celal Sürgeç kıldırdıktan sonra Beyoğlu’ndaki mezarlığa defnedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER