Son Dakika: İspanya’da 24 Saate 605 Kişi Korona Virüsünden Hayatını Kaybetti

Korona virüsü ile en yoğun savaşan 3 ülkeden birisi olan İspanya’da son 24 saat içerisinde 605 kişi daha hayatını kaybetti.

Son Dakika: İspanya’da 24 Saate 605 Kişi Korona Virüsünden Hayatını Kaybetti

Son 24 saat içerisinde 605 kişinin daha korona virüsüne yenik düşerek hayatını kaybettiği İspanya’da korona virüsüne yenik düşerek hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bin 843 oldu. Vaka sayısı ise 157 bin 22’ye ulaştı. Yetkililerden gelen açıklamaya göre can kaybı her geçen gün artmakta ve bu artış uzun vadede devam edeceği yönündedir.

Korona virüsünün her geçen gün can almaya devam ettiği bu günlerde İtalya, İspanya, ABD ve İngiltere büyük sıkıntılar yaşamakta ve oldukça fazla can kaybı vermektedir. Yapılan sağlık çalışmaları henüz herkesin korona virüsünü yenmesi için yeterli olmadığı için ve gerek hastanelerin yoğun bakım ünitelerinin hayati tehlikesi bulunan hasta sayısından düşük olması gerekse virüsün her geçen gün daha fazla kişiye bulaşması maalesef can kaybını arttırmaktadır. Ülkemizde de her geçen gün can kaybı giderek artmakta ve alınan tedbirler ve önlemler bir noktadan itibaren yetersiz kalmaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER