Stk’lar İdlib Şehitleri ve Bahar Pınarı Harekatı için toplandı

Kahramanmaraş’ta sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek İdlib’te ki 34 şehit verdiğimiz saldırıyı kınamak ve Bahar Pınarı Harekatına tam destek verdiklerini bildirmek için açıklama yaptılar.

Stk’lar İdlib Şehitleri ve Bahar Pınarı Harekatı için toplandı

Kahramanmaraş’ta ki sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek İdlib saldırısını kınamak ve Bahar Pınarı Harekatına destek vermek için toplandılar. 30 sivil toplum kuruluşu Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geldi. Türk bayrağı önünde toplanan STK’lardan açılış konuşmasını Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun yaptı. Zabun, yaptığı açıklama da üstümdeki sorumluluğun elimden geldiğince hakkını vermeye çalışıyorum her kritik dönemde olduğu gibi bu dönemde de halkımızın ve devletimizin yanında olduklarını söyledi. Bunun yanı sıra Serdar Zabun, Vatanın huzuru, güvenliği ve mazlumları müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan tüm kahraman askerlerimizin ruhları şad olsun ifadelerini kullandı.

Biz her türlü zorluğun ve engelin üstesinden gelmesini biliriz diyen Serdar Zabun Türk askeri her zaman mazlumları korumuştur ve koruyacaktır diyerek Türk askerinin ve devletinin canı gönülden yanında olduğunu belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER