TOOB BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA; EKONOMİMİZ TOPARLANMAYA BAŞLADI

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Rifat Hisarcıklıoğlu Kahramanmaraş’ın kurtluşunun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında kentte düzenlenen "Kahramanmaraş İş Dünyası Müşterek İstişare Toplantısı"na katıldı.

TOOB BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA; EKONOMİMİZ TOPARLANMAYA BAŞLADI

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ekonomimiz toparlanmaya başladı. Son birkaç aydır elde edilen verilere de yansıyan toparlanmayı geleceğe umut olarak görüyoruz dedi. Ardından Rifat Hasırcıklıoğlu bundan 100 sene önce gerçekleştirilen Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunu anlatan bir konuşma yaptı. Kentin kurtuluşunu anlatan konuşmasına “Maraş bize mezar olmadan düşmana gülizar” olmaz sözüyle başladı.

Kahramanmaraş’ın Rıdvan hoca, Sütçü İmam, Senem Ayşe ve Necip fazıl gibi vatanına düşkün olan kahramanların bu şehirden çıktığı için ne kadar önemli bir şehir olduğunu özellikle belirtti.

TOOB olarak deprem bölgesine yaptıkları yardımlara da değinen Hisarcıklıoğlu, Elazığ ve Malatya'daki deprem sonrası hemen harekete geçerek 108 tır dolusu yardım gerçekleştirdiklerini ifade etti. Milletimizin iyi ve kötü gününde her daim çalışacaklarını belirten Hisarcıklıoğlu Ülke hepimizin ve her bireyine bu ülkeyi geliştirmek ,ileriye taşımak ve örnek bir duruma getirmek hepimizin başlıca görevi diyerek konuşmasına son verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER