TÜRKAV Kahramanmaraş Şube Başkanı Hakkoymaz, Kamu çalışanlarını TÜRKAV’a davet etti!

TÜRKAV Kahramanmaraş Şube Başkanı Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, “Ülkemizin 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına uygun bir Türk Devletinin inşası doğrultusunda üyelerimizle beraber kültürel ve mesleki bilgi ve becerilerimizi arttırarak hep birlikte çalışacağız.” dedi.

TÜRKAV Kahramanmaraş Şube Başkanı Hakkoymaz, Kamu çalışanlarını TÜRKAV’a davet etti!

Gönlü vatan ve millet sevgisi için atan tüm Kamu çalışanlarını TÜRKAV Kahramanmaraş şubesine davet eden Hakan Hakkoymaz şöyle konuştu;

“Ebed-Müddet olan Türk Devletine ve Yüce Türk Milletine hizmet etmeyi kendisine gaye edinmiş, vatanın bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine kendisini adamış, milletimizin ali menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen böylesi bir memur hareketinin emanetinin ‘’Devletin Asil Evlatları’’na yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bu farkındalık ve şuurla; Lider Teşkilat Doktrin felsefesinden hareketle ‘’Liyakat, Lidere ve Davaya Sadakat’’ ülküsü doğrultusunda bu kutlu hizmetin sancağını ötelerin ötesine taşımaya yeminimiz vardır. Ve bu kutlu emaneti taşırken ayrılık ve azaptan değil, birlik ve beraberlikten kuvvet alıp; Yunus Emre’m misali gönül lisanıyla bu kutlu çatının altında çoğalmak, birlemek ve bir olmak üzere olacaktır halimiz.

Küresel ölçekte yeni bir çağ değişiminin ayak seslerinin yaşandığı günümüzde geleceğe yön verme noktasında, ülkemizin 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına uygun bir Türk Devletinin inşası doğrultusunda üyelerimizle beraber kültürel ve mesleki bilgi ve becerilerimizi arttırarak hep birlikte çalışacağız.

Bizlere güvenip böylesi yüce bir çatı altında görev yapmamıza vesile olan Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi başta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize, TÜRKAV Genel Başkanımız Sn. Ebubekir Korkmaz Beye ve her daim desteğini hep yanımızda hissettiğimiz kıymetli MHP Kahramanmaraş İl Başkanımız Sn. Ertuğrul Doğan Beye teşekkürü bir borç bilirim.

Geçmiş dönemlerde vakfımızın yönetimlerinde görev yapmış ve bu davaya emek harcamış tüm başkanlarımız ve arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.

Bu vesile ile liyakat ve sadakat sahibi, gönlü vatan-millet sevgisi için atan, lidere ve davaya bağlı inanmış tüm arkadaşlarımızı TÜRKAV Kahramanmaraş ailemize bekler, katılımlarından onur duyarız.

Rabbime böylesi bir kutlu hizmeti bizlere nasip eylediği için hamdederim. Yolumuz kutlu, bahtımız açık olsun. ‘’Devletin Asil Evlatları’’na selam olsun…”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet şeker
Ahmet şeker - 2 yıl Önce

Tebrik ederim başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER