Türkoğlu sinemaya doydu!

Kahramanmaraş'ın metropol ilçesi Türkoğlu'nda açık hava sinema etkinliği günleri devam ediyor.

Türkoğlu sinemaya doydu!

Türkoğlu Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğin 2. Haftasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Türkoğlu Millet Meydanında düzenlenen etkinlikte palyaço gösterisi çocuk etkinliğine de yer verildi. Etkinlikte çocuklara özel pamuk şeker, dondurma, patlamış mısır, meyan şerbeti gibi ikramlarda bulunuldu.

Etkinlik ile ilgili konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş:

“Türkoğlu Millet Meydanında düzenlemiş olduğumuz açık hava sinema günlerinin 2. haftası da vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile sona erdi.

Geçen hafta çocuklarımıza özel olan programımız, bu hafta gençlerimize ve yetişkin vatandaşlarımıza yönelik coşkulu bir program gerçekleştirdik.

Etkinliğimizde; Aileler açık hava da sinema keyfini sürerken çocuklarımız ise kendilerine özel palyaço ve ikramlarla eğlenceli vakit geçirdiler.

Türkoğlu Belediyemiz tarafından tüm misafirlerimize özel pamuk şeker, dondurma, patlamış mısır, meyan şerbeti vb. ikramlarımızın yanı sıra palyaço, şişme oyun parkuru gibi çeşitli eğlenceli oyunlarla sergilendi.

Filmin sonrasında ise yapılan çekilişlerle vatandaşlarımıza bisiklet, futbol topu, satranç takımı, forma hediyesinde bulunduk.

Tüm hemşerilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, haftaya yine aynı saatte tekrar bekleriz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2022, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER