Tütüncü AVM’den Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. yılına özel kampanya

Türkiye ve dünyanın seçkin markalarını Kahramanmaraşlılarla buluşturan Kahramanmaraş ve Bölge’nin en kapsamlı alış veriş merkezi olan Tütüncü AVM, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılına özel kampanya düzenledi.

Tütüncü AVM’den Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. yılına özel kampanya

Kampanya kapsamında bir ay süreyle ev araç ve gereçlerini tek bir çatı altında toplandığı mağazada tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim uygulanacak.

Dulkadiroğlu İlçesi Şeyh Adil caddesi üzerinde 8 katlı plazada faaliyet gösteren Tütüncü AVM’nin 3. Kuşak yöneticisi Mesut Bayraktar, basın toplantısı düzenleyerek indirim kampanyasının lansmanını yaptı.

Bayraktar, “Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılına özel kampanya düzenliyoruz. Halkımıza indirimli ürünler satarak karınca kaderince etkinliklere katkımız olsun istedik. 8 katlı mağazamızdaki tüm ürünlerde etiketler değişti. Yaklaşık 20 gündür bu kampanyaya hazırlanıyoruz. 30 günlük süreçte tüm ürünlerimizde yaklaşık yüzde 50 indirim yaptık. Ayrıca alışveriş yapan müşterilerimize sürpriz hediyelerimiz olacak.” dedi.

Tütüncü AVM’de kampanyaların her zaman olduğuna dikkat çeken Bayraktar; “Tütüncü AVM’de her zaman kampanya var ama halkımızın bu kampanyayı gelip yerinde görmeleri kendilerinin menfaatine olacaktır. Çeyiz paketlerinden, beyaz eşyalara, küçük ev aletlerinden, perde, gelinlik ve tüm reyonlarda indirimlerimiz mevcut. Kampanyamız bugünden itibaren 12 Şubat’a kadar devam edecek. Tüm halkımızı kampanyayı görmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

MÜŞTERİ MENUNİYETİ İÇİN ASANSÖRLÜ TAŞIMA SİSTEMİ HAYAT GEÇİRİLDİ

AVM olarak ilk kez yeni bir hizmete imza attıklarını Aktaran Bayraktar, çeyiz paketi alan müşterin ürünlerini evlerine asansör sistemiyle taşıdıklarını belirtti.

Bayraktar şunları kaydetti;

AVM kaliteli ürünü her zaman ucuza satar. Rakiplerimizden bizi ayrın en önemli özelliliğimiz budur. Müşterilerimiz mağazadan aldığı ürünlerle ilgili problem yaşadığında müşteri hizmetleri birimimiz olaya müdahale ederek müşteri memnuniyetini sağlıyoruz.

Ayrıca yeni uygulamaya koyduğumuz hizmet ile Tütüncü AVM’den çeyiz paketi alan müşterimizin ürünleri dairesine ev taşımacılığında kullanılan asansörle çıkartılacak. Böylece alınan mobilya ve diğer ürünler hasar görmeden adresine ulaşacak. Bu sayede müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Bu hizmet şuanda Kahramanmaraş’ta hiçbir AVM’de olmayan bir hizmet.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa kaplan
Musa kaplan - 4 yıl Önce

640 litre buz dolabı almak istiyorum açık hesap a fiyat ne kadar

SIRADAKİ HABER