Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı’ndan Müjde

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu açıkladı. GSM Operatörleri herkesin telefonuna ramazan ayında 1 GB interneti ücretsiz verecek.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı’ndan Müjde

GSM Operatörleri ve Ulaştırma Bakanlığı arasında yapılan telekonferans toplantısı sonunda yeni kararlar alındı. Toplantı sonunda açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cep telefon abonelerinin 81 milyona ulaştığı ülkemizin dünyada ki en iyi haberleşme altyapı sistemlerinden birine sahip olduğunu ve bunu her şeyin dijital ortamda gerçekleştiği şu günlerde kullanımın 1.5 katına çıkmasına rağmen aksaklık yaşamayarak gördüğümüzü ifade etti.

Koronavirüs salgınının önlenmesi konusunda özel sektöründe elinin taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Karaismailoğlu bu konuda GSM operatörlerinin başarılı bir süreç geçirdiklerini belirtti ve operatörlerin bu zamana kadar öğrencilere, sağlık çalışanlarına, 65 yaş üstü vatandaşlara destek sağladığını anımsattı. Bu desteklerinden dolayı GSM operatörleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’ye teşekkürlerini iletti. Bakan ayrıca talepleri sonucunda bu operatörlerin Ramazan Ayı’nda vatandaşlara 1 GB internet sağlayacaklarını açıkladı. Bu süreçte büyük emekleri olan sağlık çalışanlarının sevdikleri ile iletişim halinde olabilmeleri için ellerinden gelen tüm hizmetleri seferber etmeye hazır olduklarını ifade eden Karaismailoğlu, sağlık çalışanlarına 3 ay boyunca her ay görüntülü arama için 15 GB, sesli arama için 15 bin dakika hizmeti verileceğinin müjdesini verdi ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER