Ahmet Özdemir, “Kahramanmaraş hızlı trenle buluşacak”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, bir süredir hızlı tren konusunda kentte yapılan spekülasyonlarla ilgili açıklama yaptı.

Kahramanmaraş’a hızlı tren hattının geleceğini bildiren Ahmet Özdemir, projede son aşamaya gelen tren hattıyla ilgili şunları söyledi;

“Biz Göksun yoluna başladık, ‘Göksun yolunu yapamazsınız’ dediler. Göksun yolunu açtık, kimse konuşmuyor, 11 tünel, 6 tane viyadük 3 tane köprülü kavşak.

2017 yılında hızlı tren’in proje ihalesinin yapıldığını ben yayınlamıştım. Geçen hafta sayın Gurup başkan vekilimi ulaştırma Bakanımızdan süreçle ilgili bilgi aldı, sonrada Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü paylaşım yaptı, dedi ki; “Proje son aşamaya geldi.”

Bir ana hat var, birde 2 tane o ana hatta bağlanan hızlı tren hattı var. Bu hatların projesi bitmek üzere diye biz paylaşım yaptık.

Şimdi kimi diyor ki; “Kahramanmaraş’a hızlı tren gelmeyecek, bunlar bu işi beceremedi” her şey konuşuluyor.

Ama gerçek şu, 2017’de proje ihalesi yapıldı, şimdi o proje tamamlanmış, şu anda da yapım işine başlanacak. Kahramanmaraş hızlı trenle buluşacak, başından beri söylediğimiz noktadayız. Göreceksiniz bu proje bittiğinde kimse bunu konuşmayacak, yalan söyleyenler unutulacak. Ama insanlar o hizmeti kullanmaya devam edecek. Tıpkı Göksun yolunda olduğu gibi.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2022, 17:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep ateş
Recep ateş - 2 yıl Önce

İnşAllah hayırlı olur gelsin AKP yapar inanıyorum

SIRADAKİ HABER