MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Pazarcık Belediyesini ziyaret etti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta Pazarcık Belediyesini ziyaret etti.

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan tarafından, karşılanan Sadir Durmaz, Cumhur ittifakının uyumuna dikkat çekti.

Pazarcık Belediyesini ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Durmaz, “Bizlerde sizleri ziyaret etmekten son derece mutlu olduk. Çok güzel ifade ettiniz; Rabbim birlikteliğimizi bozmasın inşallah. Bozmak için her türlü fitne ve fesadı yapıyorlar ama şükürler olsun başaramadılar. Bu birliktelik sayesinde Türkiye Çok önemli kazanımlar elde etti.

İnşallah Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapılacak olan seçimlerde de bu kutlu yürüyüşün kesintiye uğramaması için hayırlı bir netice ortaya çıkar. Hep birlikte bunun için çalışıyoruz. Bu kapsamda sizleri de ziyaret etmeden geçemedik, hem gönlümüzde hem de güzergahımızdasınız.” Diye konuştu.

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’da, MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmeden bir kesit anlattı.

Başkan Yılmazcan; “Küresel güçlerin bu ülkeye gücü yetmeyecek. Cumhur ittifakının bir belediye başkanı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanıma gittiğim zaman, 45 dakika bana nezaket gösterdi, görüşmemizde bana söylediği şu; ‘Devletimizin ve milletimizin bekası için ben Cumhurbaşkanımızı sona kadar destekleyeceğim’ dedi.

Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Allah bizleri vatansız, bayraksız, ezansız bırakmasın. Cumhurbaşkanımıza ve Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayan MHP Genel Başkanımıza Cenabı Allah sağlık sıhhat versin. Sayın Milletvekilimize de ilçemizi ve bizi onurlandırdığı için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2022, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER