MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu’nun Ülkücü olmadığı veya olmayacağı kesin, vatanseverliği de çok şüpheli

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'bir numaralı ülkücü ve milliyetçi benim' çıkışına cevaben açıklama yaptı. Yalçın açıklamasında son olarak 'Ülkücülük vatanseverlikse, bir numaralı Ülkücü ve milliyetçi benim.' diyen Kılıçdaroğlu'dan için "Vah vah vah! Seçimlere giden süreçten akıl sağlığıyla çıkar inşallah!" dedi.

MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu’nun Ülkücü olmadığı veya olmayacağı kesin, vatanseverliği de çok şüpheli

Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda sarf ettiği 'bir numaralı ülkücü ve milliyetçi benim' söylemini değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, "Kılıçdaroğlu’nun Ülkücü olmadığı veya olmayacağı kesin, vatanseverliği de çok şüpheli." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın'ın açıklaması şöyle;

VATANSEVER BİRİNİN YAPMAYACAĞI ŞEYLERİ PARTİ POLİTİKASI HALİNE GETİREN KILIÇDAROĞLU..!

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beyin yakan siyasi incilerine(!) son sürat devam ediyor. Son olarak “Ülkücülük vatanseverlikse, bir numaralı Ülkücü ve milliyetçi benim.” demiş. Vah vah vah! Seçimlere giden süreçten akıl sağlığıyla çıkar inşallah!

Vatansever birinin yapmayacağı şeyleri parti politikası hâline getiren Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ülkücülüğe sürtsek, zerresi bulaşmaz. Her şeyden önce doku tutmaz, uyuşmaz. kendisinden Ülkücü olmaz.

KEMAL BEY, HDP'YE GÖNÜLLÜ AVUKATLIK EDİYOR...

Kemal Bey, vatan hainlerinin yuvalandığı HDP’ye gönüllü avukatlık ediyor. Bölücü terör örgütünün acentesi konumundaki bu partiyle iş tutmakla kalmıyor, onu açıkça kolluyor.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı hususunda ve Türkiye’yi kimin, nasıl yöneteceğine dair konularda milletten değil, emperyalistlerden icazet alıyor. Türkiye’nin dış politika başarılarından millî savunma hamlelerine kadar bütün büyük adımlarını görmezden geliyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN ÜLKÜCÜ OLMADIĞI KESİN, VATANSEVERLİĞİ DE ÇOK ŞÜPHELİ

İnsanlara iftira ediyor. Temelsiz, mesnetsiz, belgesiz iddialarla siyasi rakiplerini yıpratmaya çalışıyor. Sonra da mahkemelerde rezil oluyor.

Bilumum Marksistleri, HDP yanlılarını, millî değerlerimizin düşmanlarını CHP’de barındırmakla kalmıyor; onları parti örgütünde önemli görevlerde tutuyor. Vatanseverleriyse partiden atıyor.

Bunlar, Kılıçdaroğlu’nun siciline işlenmiş şiddetli milliyetçilik karşıtı ve vatanseverlikle bağdaşmayan solcu eylemlerden sadece bir kaçı… Canım, Kırk yıllık Kâni, olur mu Yani? Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ülkücü olmadığı veya olmayacağı kesin, vatanseverliği de çok şüpheli."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER