Öztunç ve Karatutlu mazbatalarını aldı!

14 Mayıs 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde Kahramanmaraş'tan seçilen CHP'li Ali Öztunç ve Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, mazbatalarını aldı.

Öztunç ve Karatutlu mazbatalarını aldı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç ve CHP listesinden aday gösterilen DEVA Partili Uzm. Dr. İrfan Karatutlu'ya mazbataları verildi.

Mazbata töreni sonrası konuşan Karatutlu, “Öncelikle 14 Mayıs seçimlerinden bize sandıkta sahip çıkan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şehrimize hizmet etme fırsatı bulduğum için çok heyecanlıyım. Şimdi mazbatamızı aldık, inşallah yüce meclisimizde yeminimizi de ederek hiç durmamak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin performansından dolayı ‘Atom Karınca’ ismini verdiği CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç’un mücadelesine destek olmam için vatandaşlarımız bana bu görevi verdi. Sayın Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ın bir sorunuyla ilgilenirken diğer sorunun çözümü için koşturayım diye halkımız beni meclise gönderiyor. Kahramanmaraş’ın sesinin daha gür çıkması için kıymetli Kahramanmaraşlılar destek verdi. İnşallah onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Umutlar her geçen gün daha da yeşersin, Kahramanmaraş’ımız daha hızlı toparlansın diye var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“ŞEHRİMİZE BAKMADILAR VE HER YER ENKAZ OLDU”

Kahramanmaraş’ı yıllardır özlemini çektikleri hizmetlere kavuşturacaklarının sözünü veren Karatutlu, şöyle konuştu: “Güzelim şehrimiz iş bilmez, liyakatsiz idareciler ve yöneticiler tarafından heder oldu. Atalarımız, ‘Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur’ demişler. Bunun canlı örneğini Kahramanmaraş’ta çok acı bir şekilde tecrübe ederek yaşadık. Şehrimize bakmadılar ve her yer enkaz oldu. Şehrimizin sorunlarını çözemediler. Sorunlar üst üste yığıldı, üzerinden yıllar geçti ve kronik sorunlar haline geldi. İnşallah Kahramanmaraş’ı yıllardır özlemini çektiğimiz hizmetlere tek tek kavuşturacağız. Biliyoruz işimiz çok zor. Çünkü şehrimiz için diğer vekillerle el ele vermemiz ve beraber koşturmamız lazım. Ama ithal aday olarak gelen, AK Parti ve MHP’nin kemik oylarıyla vekil seçilen bu arkadaşlara önce Kahramanmaraş’ı tanıtmamız gerekiyor. Bu yüzden işimiz çok zor. Ancak çok çalışıp bunu da başaracağız.”

“SANDIĞA GİDİP DEĞİŞİME KATKI SUNMALIYIZ!”

Seçimin 14 Mayıs’ta bitmediğini ve değişim fırsatı için ikinci turun ilk turdan daha önemli olduğunu dile getiren Karatutlu, şunları kaydetti: “Bayrağının gölgesinde yaşamaktan gurur ve onur duyduğumuz güzel ülkemiz Türkiye’nin kaderi, 28 Mayıs’ta ikinci turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine kaldı. Tek adam rejimi ve esaretinin gölgesinde her geçen gün uçuruma sürüklenen ülkemizde değişime çok yakınız. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmek için sandığa gidip değişime katkı sunmalıyız. O yüzden herkesin tüm eş ve dostlarının sandığa katılımında sorumluluk hissetmesi lazım. İnşallah 28 Mayıs’ta rekor bir katılımla tek adam rejiminden dolayısıyla şikayet ettiğimiz tüm sorunlardan kurtulacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER