TÜRKAV, Kahramanmaraş’ta ilk toplantısını yaptı!

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kahramanmaraş Şubesi, tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

TÜRKAV, Kahramanmaraş’ta ilk toplantısını yaptı!

TÜRKAV Kahramanmaraş Şubesi tarafından ilçe koordinatörleri il ve ilçe teşkilat birimleri tanıştırma ve istişare programı düzenlendi. Kervanhan Restoran’da düzenlenen programa, Şube Başkanı Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz ve çok sayıda vakıf üyesi katıldı.

Kısa bir selamlama konuşması yapan Hakkoymaz, vakfın felsefesi, misyonu, vizyonu ve teşkilatlanması hakkında bilgilendirme yaptı.

Görev dağlımının yapılmasının ardından, ilerleyen süreçte vakıfça yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Şube Başkanı Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz; “Büyük Yüce Türk Devleti ülküsü için önümüzdeki 2023 yılında yapılması planlanan genel seçimin önemine dikkat çektik. Yüce Türk Devletinin gelecek vizyonu ve hedefi doğrultusunda Türk Devletine ve Yüce Türk Milletine hizmetin gayesini anlattık. Vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği, milletimizin yüce menfaatleri ve mukaddesatı noktasında her türlü fedakârlığı seve seve yapmaya hazırız.

Yeni oluşturulan yönetimin şühedalı bu davaya, vatana ve millete şuurla hayırlı görevler yapmasını temenni ediyorum.

Devletimizin ve milletimizin birliği, nice mazlum coğrafyalardaki zulüm ve gözyaşının son bulması, gönül dili ile bir olup ulu bir çınar misali büyüyerek Lider Ülke Türkiye hedefi doğrultusunda menzil alınması gerekiyor.” Diye konuştu.

Toplantı, şehitler için okunan Kuran tilavetinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk TÜLÜCÜ
Faruk TÜLÜCÜ - 2 yıl Önce

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun... Değerli başkana ve yönetimine başarılar dilerim...

Türk Cumhur
Türk Cumhur - 2 yıl Önce

Vatana millete hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER