Kahramanmaraş’ta yemek kültürüne renk katıyor

Kahramanmaraş’ta uzun zamandır faaliyet gösteren Kirazoğlu Restoran, kentin yemek kültürüne de renk katıyor.

Kahramanmaraş’ta yemek kültürüne renk katıyor

Kahramanmaraş’ta uzun zamandır faaliyet gösteren Kirazoğlu Restoran, kentin yemek kültürüne de renk katıyor. Yahya Kemal Mahallesi Vezir Hoca Bulvarı üzerinde bulunan restoranda Kahramanmaraş’ın kültürel yemeklerinin yanı sıra yeni nesil lezzetleride bünyesinde bulunduruyor.

Etleri, sebze çeşitleri ve baharatları tamamen yerli olan Kirazoğlu Restoran, kent genelinde de adından sıkça söz ettiriyor. Sunduğu hizmetin yanında ürün çeşitliliği ve hijyene özen gösteren restoran müşteri memnuniyeti konusunda da büyük başarı sağlıyor.

Bir açıklama yapan firma sahibi Engiz Kirazoğlu ‘’Lezzete ne kadar önem veriyorsak hijyen ve müşteri memnuniyetine de o kadar önem veriyoruz. Kaliteli ekip arkadaşlarımız ve ürün portföyümüzle müşterilerimiz bizleri tekrar tekrar tercih ediyorlar ve bizlerde bundan memnuniyet duyuyoruz. ‘’dedi.

Kahramanmaraş'ta kendilerine yönelik halkın yoğun bir teveccühü olduğunu anlatan Kirazoğlu: ''Bizim güvenilir olmamız, hijyen, ürünlerimizin yerli olması gibi birçok kriterden dolayı vatandaşlarımız bizi tercih ediyor. Tabi en önemli unsurlarımızın başında lezzet geliyor. Biz yaptığımız her üründe gerçek lezzeti müşterine tattırmayı kendisine şiar edinmiş bir firmayız. ''ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER