Mangal’a Lezzet Ödülü!

A ana Haber Ajansı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Zirvedekiler ödül töreninde Maraş Mangal lokantasına lezzet ödülü verildi.

Mangal’a Lezzet Ödülü!

Siyaset, iş dünyası, spor, sağlık ve iş kadını dallarında her yıl düzenlenen ödül gecesi bu yılda gerçekleştirildi. Gecede Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında birbirinden güzel meze ve tatlı lezzetlerini müşterilerinin hizmetine sunan Kahramanmaraş’tan Mangal Lokantası da lezzet dalında ödüle layık görüldü.

Alınan ödülle ilgili bilgi veren Mangal Lokantası yetkilisi; “Ödül ekibi, Kahramanmaraş’ta bizden habersiz lokantaları gezmişler. Bize de gelerek yemek yiyip sunum ve lezzetimiz beğenmişler. Bize teşekkür belgesi gönderdiler. Genç gazeteciler dernek başkanı da bize plaket verdi. Ödül töreninde ödülümüzü Şafak Sönmez’in elinden aldık.

Tüm Türkiye’de her ilden bir yada 2 firmaya verilen bu ödülü almanın gurunu yaşıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen A ana Haber ajansına, Kanal Ay TV’ye ve Genç Gazeteciler derneğine teşekkür ediyorum. Şehrimiz temsil etmek bize kısmet oldu. Marka ve kalitemizi tescillemiş olduk.” Diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emire aslan
Emire aslan - 4 yıl Önce

Mükemmel bir yer patronları çok güler yüzlü ve sıcak kanlilar mangal lezzet bakımından almış başını gidiyor

SIRADAKİ HABER