AKBEL Kitap Fuarı’nda da Boy Gösteriyor

Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesi’nin özel firması olarak faaliyet gösteren AKBEL fuarlarda ve farklı etkinliklerde sunduğu hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

AKBEL Kitap Fuarı’nda da Boy Gösteriyor

Son olarak 6’ncısı düzenlenen Kitap Fuarı’nda yeme içme temini için görev alan AKBEL müşteri memnuniyeti ürün kalitesi ile müşterilerine hizmet sunuyor. Konuya ilşkin bir açıklama yapan AKBEL İşletme Müdürü Lütfi Sincer yapyığı açıklama da fuar alanında bu yıl yeme-içme bölümünde çalıştıklarını ifade etti.

Sincer: ‘’Fuar alanında bu sene yeme içme bölümünde çalışmalar yapıyoruz. Gelen müşterilerimize döner ve kabap çeşitlerini sunmaktayız. Akbel 2011 yılından günümüze kadar AKBEL gıda hizmetine devam ediyor. Otopark parkomat gibi birçok görevleri yerine getiriyor. Tüm fuar etkinliklerinde de görev almaya devam ediyor. Buraya gelen misafir ve konuklarımızın yeme içme sorunlarını çözüyor. Fiyat politikalarında da hizmet ediyor. Fuar alanında kapalı ve açık olmak üzere 300 kişi ağırlayabilecek durumdayız. Daha çok ayak üstü olarak yemeklerimizi veriyoruz. Gelen müşterilerimiz genel olarak çok memnun. Belediyenin sosyal tesislerini AKBEL çalıştırıyor. Bunlar belediyemize ve halkımıza hizmet etmek için çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. AKBEL Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin özel şirketidir. Şirketimiz kar amacı gütmek yerine daha çok hizmet odaklı çalışmalar yürütmektedir. Zarar etmiyor ancak etse bile amacımız halkımıza hizmet etmektir. Bizim ürünlerimiz kaliteli ve bu kalitesinden asla ödün vermemiz mümkün değil. Tüm denetimlerimiz tam ve sürekli olarak devam ediyor. Kalite standartları gereği bizde hizmetlerimize devam ediyoruz ve Kahramanmaraş’ta fuar ve etkinliklerde görevler alıyoruz. Çalışan personelimizin sürekli olarak sağlık kontrolleri ve denetimleri tam ve zamanında yapılmaktadır. ‘’dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2019, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER