Büyükşehir Belediyesinden Parke Yol çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi durmaksızın yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden Parke Yol çalışması

Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi Fen İşleri Dairesi başkanlığı ekiplerinin çalışmalarıyla bugün Andırın ilçesi Yeniköy mahallesine parke yol döşeniyor. Bir kilometrelik yolda 6 bin metre kare yol döşemesi yapılıyor.

Andırın Belediye başkanı Ahmet Doğan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışma alanın da yaptığı açıklama da Büyükşehir belediye Başkanı ile Andırın ilçesini iyileştirmeye yönelik görüşmeler yaptıklarını ve geçtiğimiz günlerde asfalt dökülemeyen engebeli arazilere kilit parke taş döşetilmesine yönelik söz aldıklarını belirtti. Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan Verdiği sözü yerine getiren Büyükşehir belediye başkanımız ve bu çalışmalarda emeği geçen tüm Büyükşehir belediyesi çalışma ekibine teşekkürlerini iletti.

Andırın İlçesi Yeniköy Mahallesi Muhtarı Ali kara, Andırın’ın en yüksek kesimde ki mahallelerinden biri olduklarını söyleyerek hizmette öncelik istediğini belirtti. Yeniköy Mahallesi Muhtarı Ali Kara bu yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e saygılarını ve teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER