NT Yapı Profil bölgenin lideri oldu

Kahramanmaraş’ta asma tavan ustası Taner Polat ve Nihat Yaoğurtçu, profil ürün tedarikinde yaşadığı sorunlar nedeniyle 2018 yılında kurduğu firma ile bölgenin lideri oldu.

Mesleğinde 20 yıllık tecrübesiyle ar-ge çalışması yaptıktan sonra tesisleşme yolunda ilk adımı atan Taner Polat, NT Yapı adı altında kurduğu firmayla 450 metrekarelik alanda Alçıpan Profil üretimine başladı.

Kısa sürede tonlarca hammaddeyi imalat hanesinde işleyerek profil haline getiren Polat, Kahramanmaraş’ın yanı sıra bölgenin profil ihtiyacını karşılamaya başladı.

Geliştirdiği yeni ürünlerle hem uygulamacılara hem de son kullanıcılara konfor ve ekonomi sağlayan Polta’ın yeni hedefi ise işletmesini geliştirip yurt dışına ürün ihracatı yapmak.

Uzun yıllar inşatlarda çalıştıktan sonra sektördeki boşluktan kaynaklı üretimi atılan NT Yapı Alçıpan Profil İşletme sahibi Taner Polat ve İşletme Müdürü Nihat Yoğurtçu firmayla ilgili bilgiler verdi.

NT Yapı Alçıpan Profil İşletme sahibi Taner Polat; “Sektörde yaklaşık 20 yıllık bir tecrübemiz var. Sektördeki açık nedeniyle uygulama alanındaki faaliyetimiz imalata dönüştü. Bizim ürünlerimiz hem kaliteli hem de dışarıdan gelenlere göre daha ekonomik.

İmalatlarımız arasında, tavan C panel, bölme duvar C paneli, delikli köşe panel, tavan U paneli ve kaba sıva köşebenti bulunmaktadır. Bunun yanında bölge toptancılığını yaptığımız ürünlerimizde mevcut. Bu ürünler arasında asma tavan, alçıpan, ve alçıpan ürünlerine ait tüm malzemeler bulunmaktadır.” dedi.

20 YILLIK TECRÜBESİYLE İLK ADIMI ATTI

2018 yılında tesisleşme yolunda adım attığını belirten Polat; “Biz daha önce inşaatlarda uygulama yaparken dışarıdan gelen alçıpan ürünleri, hem maliyet hem de işçilik açısından bizi zorluyordu. Bizde 2 yıllık ar-ge çalışmasının ardından 2018 yılında tesisleşerek kendi markamızla alçıpan üretimine başladık. Hem buradaki ustalarımıza hemde bölgedeki firmalara satış yapıyoruz.” diye konuştu.

YENİ HEDEFİNDE DEV TESİS KURMAK VAR

Yeni hedefinin yurt dışına ihracat olduğunu aktaran Polat şunları söyledi;

“450 metrekarelik alanda yaptığımız üretimimizi yakın bir gelecekte son teknoloji makinelerle donatıp daha büyük bir tesise dönüştürme hedefimiz var. Ayrıca Türkiye’nin tüm şehirleri ile ülkemize komşu ülkelerden başlayarak dünyaya ürün ihracatı yapmak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor.

Kahramanmaraş ve bölgede bizden haberdar olmayan ustalarımızı bizi görmeye davet ediyorum. Dileyenlerse, ntyapiprofilleri.com adresinden, isteyen de 0530 203 5784 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa Erdemli
mustafa Erdemli - 4 yıl Önce

Toprağıma tşkkür ederek
iştirakinin üstün başarılara
ulaşarak
istihdama ve ekonomiye katkı
sağlaması temennimizdir
yolu açık olsun

SIRADAKİ HABER