Celalettin Güvenç 15 Temmuz Darbe Davasını Takip Etti

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Sincan Adalet Sarayı’nda görülen 15 Temmuz darbe davasını takip etti.

Celalettin Güvenç 15 Temmuz Darbe Davasını Takip Etti

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Sincan Adalet Sarayı’nda görülen 15 Temmuz darbe davasını takip etti. Güvenç sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklama da :’’Sincan Adalet Sarayında Milletvekilimiz @avmetincelik le beraber görülmekte olan 15 Temmuz Hain Darbesi davalarını takip ettik. Millete yapılan bu girişimi, Milletin vekilleri olarak takip etmeye devam edeceğiz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Türkiye genelinde darbe davalarının neredeyse tamamına yakını sonuçlandı. Birçok darbe davasında sanıklara ağırlaştırılmış müebbet yada müebbet hapis cezaları verildi. Birçok şehirde devam eden davaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatları yada Adalet Bakanlığı avukatları takip ediyor ve müdahil oluyor. Bazı davalarda diğer bakanlıklar da davalara müdahil olurken sonuçlanan davaların bazılarına itirazlar a geliyor. Şehit ve gazi yakınları bazı darbe davalarında cezaları az bulurken bazıları da adaletin tecelli ettiğini söylüyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2019, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER