Kahramanmaraş İlçelerinde Kar Esareti

Kahramanmaraş’ın özellikle bazı ilçelerinde kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Onikişubat, Göksun, Dulkadiroğlu, Çağlayancerit ve Andırın’da eğitime bir gün ara verildi.

Kahramanmaraş İlçelerinde Kar Esareti

Yapılan açıklama da Göksun ilçesinin tamamında eğitime ara verilirken, Çağlayancerit’te 2 mahalle hariç tamamında, Andırın’da 4 mahallede, Onikişubat ilçesinde ise 7 mahalle de Dulkadiroğlu ilçesinde de 16 mahalle de eğitime ara verildiği duyuruldu.

GÖKSUN’DA HAYAT FELÇ OLDU

Göksun ilçesi kar yağışının en yoğun olduğu ve olumsuz etkilediği bölge olarak biliniyor. İlçenin neredeyse tamamında elektrikler kesilirken araçlar yollarda kaldı. CHP Milletvekili Ali Öztunç, ilçedeki kar yağışı nedeniyle elektriklerin kesildiğini yetkililerden ise tatmin edici açıklama gelmediğini söyledi.

Şehir merkezine bağlantı yollarının da kapalı olduğunu duyuran Öztunç, kaloriferli evlerde yaşayanların sobalı ailelere misafir olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasında ise Göksun’un adının dahi olmadığını kaydetti.

Öztunç “Bu insanlar sizlere oy verdi ve doğal olarak hizmet bekliyor. Görülen o ki en ufak sıkıntılı duruma dahi hazırlıksız Büyükşehir Belediyesi. Bir an evvel bu insanların sorunlarını gidermek için çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER