KAHRAMANMARAŞ’TA SEÇİMLERİ YENİLEYELİM

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Mecliste yaptığı konuşmada ''Gelin yüreğiniz varsa seçimleri yenileyelim'' dedi.

KAHRAMANMARAŞ’TA SEÇİMLERİ YENİLEYELİM

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ak Parti ve MHP’nin oylarıyla kabul edilen ve termik santrallere 2.5 yıl daha filtre takma süresi tanıyan yasaya tepki gösterdi. Elbistan ve Afşin’i bitirdiklerini iddia eden Ali Öztunç, Kahramanmaraş seçimlerinin yenilenmesini istedi.

Öztunç: “Yıllarca Afşin, Elbistan hep sağ partilere oy verdi; MHP'ye verdi, Ak Parti'ye verdi; son seçimlerde yine verdi. Milletvekili seçimlerinde gittiniz, verdiler, kandırdınız; belediye seçimlerinde gittiniz, verdiler, kandırdınız; bir daha da zor kandırırsınız. Bizimkiler öyle çok uysal koyun değildir, haberiniz olsun. Eğer varsa yüreğiniz, hadi, gelin şu Maraş'ta seçimi bir yenileyelim. Hodri meydan! Var mı, var mı, var mı? Ya, Sevgili Salih Bey, bakın, Maraş ile Trabzon kardeş şehirdir.O yüzden, bana bulaşma. Ben yıllarca gazetecilik yaptım, bir cevap veririm bir daha ayağa kalkamazsın. Kurban olurum, yapma, olur mu, tamam? Hadi bakalım. ‘’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER