Kahramanmaraş’ta Adana Kebap Şov Tam 46 Metre

Adana’nın meşhur kebapçısı Salih Usta, 9 Kasım’da Kahramanmaraş’ta şov yaparak Giunnes’ın 5 metrelik rekorunun 9 katı uzunluğunda kebap yapacak. Yapılan 46 metrelik kebabı da gelen halka ikram edecek. Tavşantepe kavşağında açılan Salih Usta’nın Türkiye genelinde 5 şubesi bulunurken 6’ncı şubesini Kahramanmaraş’a açtı.

Kahramanmaraş’ta Adana Kebap Şov Tam 46 Metre

Salih Usta’nın dillere destan kebabı ve özel üretim etleriyle Adana kebabını Tavşantepe Kavşağında hizmete girdi. Türkiye’nin 6 farklı noktasında hizmet veren Adana kebapçısı meşhur Salih Usta kebabı Kahramanmaraşlılara tattırmaya geldi.

BİBER MARAŞ’TAN GELİYOR

Ayrıca biz gittiğimiz şehirler de yöresel lezzetleri menümüze ekliyoruz. Mesela Kahramanmaraş’ta yöresel lezzet olan eli böğründeyi de biz menümüze ekledik. Kahramanmaraş’a en lezzetli eli böğründeyi biz yedireceğiz. ‘’

PORTAKAL ÇİÇEĞİNDEN KÖMÜR KULLANIYORUZ

Adana kebabında en önemli unsurlardan biri olan kömürü de meşe ve portakal çiçeği kömürü olduğunu anlatan Oral, bunları kullanmalarındaki amacın ete reyha vermesi olduğunu dile getirdi.

Oral şöyle devam etti: ‘’Burada tabi kömürde çok önemli. Bizim kullandığımız kömürler meşe kömürü ve portakal çiçeği kömürü kullanıyoruz. Bunları kullanmamızdaki amaç et pişerken daha güzel bir reyha veriyor. Salatayı yaparken en iyi domates, en iyi soğan ve bunların en tazelerini kullanıyoruz. Yakın zamanda iş yerimizin açılışını yapacağız. Bir nevi Adana kültürünü burada yaşatacağız.

Gerçek Adana kebap yemek isteyen vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz.

Menümüz oldukça zengindir. İçerisinde Adana, lahmacun, Antep lahmacun ve pide çeşitlerimiz mevcuttur. Adana kebap dışında, beyti kebap ve çöp şiş kuşbaşı ve ciğer sunuyoruz. Müşterilerimizin istediğine göre istedikleri uzunlukta kebap da yapabiliyoruz. Adana kebapçı Salih Usta’da sadece Adana kebap değil bin bir çeşit adana kebap çeşitlerimiz mevcut. Et bizim uzmanlık alanımız.’’

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER