Piserro Kahramanmaraş’ın gururu oldu

1973 yılında Ali Rıza Kısakürek tarafından temelleri atılan Piserro elde ettiği başarılarla Kahramanmaraş’ın gururu olmayı sürdürüyor.

PİSERRO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek, Türkiye'de iş dünyasının en prestijli ödüllerinden, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödüllerinde, Yılın İş Adamı seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye’nin önemli erkek giyim kuruluşu olan Piserro, 25 bini açık, 11 bin 500 metrekare kapalı alan üzerinde 700 çalışanı ile günlük bin 200 takım elbise ve bin 700 gömlek üretimiyle Kahramanmaraş’ta ilklere imza attı.

PİSERRO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek, başarının sırrını ekip çalışmasına bağlıyor. Ödülle birlikte sorumluğun daha çok arttığını anlatan Uğur Kısakürek; “Türkiye İnovasyon ve Başarı ödüllerinde bu yıl, Türkiye Yılın İş adamı ödülünü kazandık. Bu ödülle birlikte sorumluluğumuz çok daha arttı. Ödülle birlikte Kahramanmaraş’ımıza çok daha fazla şeyler katacağız. Çalışma arkadaşlarımla beraber Kahramanmaraş’ın daha iyi yerlere gelmesi için gayret edeceğiz.

Markalaşma dönemimizin yürüme evresini tamamladık, koşmaya başlayacağız. Markamızı bundan sonra daha üst noktalara taşıyacağız. Elde ettiğimiz bu başaranın altında ekip çalışması var. Biz marka ve memleketimize güveniyoruz.” dedi.

“BU MEMLEKETTE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İSTİYORUM”

‘Kahramanmaraş’ta hoş bir seda bırakma istiyoruz’ diyen Kısakürek, ortak akıl yürüterek kentin geleceğine yön verilmesi gerektiğini belirtti.

Kısakürek; “Biz memleket aşığı insanlarız. Bu memlekette hoş bir seda bırakmak istiyorum. Eğer biz kendi evimizde dayak yersek bizi dışarıda linç ederler. Dolayısıyla Kahramanmaraş iş adamının, siyasetçisinin, bürokratının ortak paydada buluşması gerekiyor. Bunun başarabildiğimizde Kahramanmaraş Kahramanmaraş olacak ve çok daha önemli yerlere gelecek.” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ PİSERRO’YU AVRUPANIN GÖBEĞİNDE GÖRMEK”

Markalaşmanın önemine de işaret eden Kısakürek, hedeflerinin Avrupa’ya açılmak olduğunu söyledi.

Başarılı iş adamı şunları kaydetti; “Markalaşmak çok önemli. Bugün dünya üzerinde bir çok ülke ve şehir isimleriyle değil markalarıyla tanınıyor. Yani markası varsa dünyada marka şehir yada ülke oluyor. Bizde ülkemiz ve şehrimiz için bunun peşindeyiz. Gelecek yıl yurt içinde mağazalar açmaya devam edeceğiz. En önemli hedefimiz Avrupa’nın göbeğinde, İtalya, Almanya ve Fransa gibi ülkelerde Piserro markamızı oralarda görebilmek var.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER