Kahramanmaraş’ın Ede’si Türkiye yollarında

Kahramanmaraş’ta, iş adamları Celil ve Coşkun Dağ ile Mehmet Tekinşen ve Abdulkadir Küçükdevlet tarafından kurulan Ede Turizm, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Kahramanmaraş’tan Türkiye’nin dört bir yanına yolcu taşımacılığı yapacak olan Ede Turizm, Ankara, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Eskişehir ve Antalya’ya her gün düzenlenecek seferlerle Kahramanmaraşlılara konforlu bir yolculuk keyfi yaşatacak.

Düzenlenen törenle ilk seferine başlayan Ede Turizm’in açılış törenine Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, TERKONSAN Başkanı İhsan Kurtar, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Mücahit Kara ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Mahçiçek ve beraberindekiler lüks otobüsleri inceledi.

2 1 lik lüks otobüs filosu ile hizmete başladıklarını ifade eden Ede Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tekinşen, kentte uzun yıllar turizmin farklı dallarında faaliyet yürttüklerini ifade ederek; “Biz 35 yıllardır turizmle iç içeyiz. Şehrimizde seyata anlamında gördüğümüz açığı kapatmak adına Türkiye yollarına düştük. İnşallah vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunacağız.” Dedi.

Daha önce şehre Lüks Kahramanmaraş turuizm firmasını kazandırdıklarını hatırlatan Tekinşen; “Daha önce kurduğumuz Lüks Kahramanmaraş turuizmle kentin biberi ve tahanasını tüm Türkiye’ye tanttık. Yeni firmamızda da Kahramanmaraşa has ede kelimesini Türkiye’ye duyuracağız. Ayrıca bizim bilet programcımız ‘O Bilete’ teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

“EDE’NİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ 81 VİLAYETİMİZE DUYRACAĞIZ”

Tekinşen şunları kaydetti;

“Kahramanmaraş’ın dondurması, biberi ve edesi meşhur. Edenin ne anmlama geldğini kahramanmaraşlılar hep bilir ama bunu Türkiye’ye anlatmak çok önemli. Buda bize nasip oldu. Ede’nin ne anlama geldiğini 81 vilayetimize duyracağız. Ede’nin kardeş, abi, abla olduğunu tüm türkiye zamanla öğrenecektir.

“BİZ DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

“Araçlarımız son teknoloji ürünü. Yeni araçlarımızda Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bizim firmamaızdaki araçlar Kahramanmaraş’ta ilk defa kullanılacak. İlimiz bu sektörde daha iyisine layık, bizde daha iyisini yapmak için yola çıktık.”

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2019, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER