Kahramanmaraş Gross 4. Kuruluş yılını dev indirim kampanyasıyla kutluyor!

Kahramanmaraş’ta haller bölgesinde hizmet veren Kahramanmaraş Gross Market, kuruluşunun 4’üncü yılını yüzlerce üründe indirim yaparak kutluyor.

Kahramanmaraş Gross 4. Kuruluş yılını dev indirim kampanyasıyla kutluyor!

Kentte sektörün öncüsü olan market, 4. kuruluş yıldönümüne özel hazırlanan kampanya kapsamında gıdadan şarküteriye, kozmetikten temizlik ürünlerine kadar her kategoride müşterilere fabrika satış fiyatıyla alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Kahramanmaraş Gross Market şirket müdürü Murat Özdemir, vatandaşlara en kaliteli ürünleri cazip fiyatlarla sunmaya devam ettiklerinin altını çizerek düzenlenen kampanya hakkında bilgi verdi.

Özdemir; “İndirim şenliğimiz başladı. Biz bu kampanyayı her yıl düzenliyoruz. Amacımız müşterilerimize kaliteyi daha ucuza sunmak. Her yıl düzenlediğimiz indirim kampanyamızla hem açılış yılımızı kutluyor hemde vatandaşımıza cazip fiyatlarla hizmet ediyoruz.

Kampanya dahilinde bir çok üründe indirim var. Ürünleri fabrika satış fiyatına halka ulaştırıyoruz. İndirim kampanyamız bu ayın sonuna kadar devam edecek. Tüm Kahramanmaraşlıları büyük indirim günümüze davet ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER