İdlib’ten Acı Haber: 4 Asker şehit 9 Asker yaralı

Milli savunma bakanlığı geçtiğimiz dakikalarda bir açıklama yaptı.Yapılan açıklama da  03 Şubat 2020 tarihinde rejim güçleri tarafından yapılan yoğun top atışında 4 kahraman askerimiz şehit olurken 9 askerimiz de yaralandığını bildirdi.

İdlib’ten Acı Haber: 4 Asker şehit 9 Asker yaralı

İdlib’de ki rejim güçlerinin 4 askerimizi şehit edip 9 askerimizi de yaraladığı hain saldırının ardından cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı idlib’deki rejim güçlerinin hain terör saldırısında 4 askerimizin şehit olduğunu ve 9 askerimizin de yaralandığını duyurmuştu. Milli savunma bakanlığının yaptığı açıklamadan bir süre sonra cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ İdlib’de rejim güçlerinin hain saldırısında 4 askerimiz şehit olurken 9 askerimiz de yaralandı. Şehit olan askerlerimizin ruhu şad olsun ailelerine Allah sabır versin. Yaralı askerlerimizin de en kısa sürede iyileşmelerini temenni ediyorum. Bu idlib saldırısının ardından Türkiye saldırıya karşılık vererek 30-35 civarında rejim güçlerini etkisiz hale getirerek şehitlerimizin intikamını aldık” dedi .

İdlib’de ki operasyonların hala devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkemize daha önce de yapılan tüm saldırılara misliyle karşılık verdi ileriki günlerde de vermeye devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER