Başkan Güngör sert kayaya çarptı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile bir kadın arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

Başkan Güngör sert kayaya çarptı!

Önceki gün kapalı çarşıyı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gezi esnasında Tarbzon Akçabatlı olduğunu söyleyen bir kadın ile ayak üstü ilginç bir sohbet gerçekleştirid.

Kadınla tanışan Güngör şakayla karışık kadına; ‘Sizi biz müsliman yaptık’ deyince tartışmanın fitilini ateşledi

Tövbe estağfurullah, nasıl yani diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen kadına Başkan Güngör’de; “Mollah hazretlerini sorun bakalım, Trabzonluları kim müsliman yaptı, Maraşlılar yaptı, Saçaklızadeler yaptı sizi müsliman. Hele bir git sor.” dedi.

İsimi öğrenilemeyen kadında bunun üzerine; “Ben Trabzon Akçabatlıyım. Siz kendinizi tanıtırmısınız’ yanıtını verdi.

Başkan Güngör de kadın’ın bu sorusuna ‘Ben belediyede çalışıyorum. 31 Mart’ta girdim, başkanlık katındayım.” Diyerek sohbeti sürdürdü.

Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanıyla konuştuğunu fark eden kadın; “Sayın başkanım bizi müsliman yaptığınızı söylediniz. Ben buraya geleli 7 ay oldu, ozaman müsliman yaptığınız kardeşinize sahip çıkacaksınız.” diyerek, deyim yerindeyse taşı gediğine koydu.

Kahramanmaraşlı 2 evli kocasının kaendini kandırıp kente getirdiğini anlatan kadın; “Sizin hemşeriniz 2 evliyken beni ‘bekarım’ diye kandırdı ve harem kurdu, şimdide bıraktı. Ben kaçınıcı olduğumu bilmiyorum. Trabzondaki dükkanımı herşeyimi kapattırdı, şimdi buradan geride dönemiyorum” dedi.

Kadının bu konuşması üzerine başkan Güngör ‘görüşürüz, kolay gelsin’ deyip orada uzaklaştı.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER